JE GEGEVENS VERGETEN?

ANTHONISS& Verhuis
bied een groot aanbod aan diensten aan.

Vind ze hier!

ONZE DIENSTEN

Nationaal en internationaal verhuis, volledig kantoor verhuis tot meubelbewaring en logistiek.

Nationaal verhuis

We maken van uw verhuis een zorgeloze dag. Gratis planning en begeleiding. Alles netjes ingepakt

Internationaal verhuis

U verhuist naar het buitenland? Wij bieden een wereldwijde dienstverlening aan. Met een volledige planning en overzicht. Ook op afstand. Alles veilig verpakt naar het buitenland. Ook probleemloze verscheping van voertuigen en altijd prima verzekerd !

Kantoor verhuis

Tijd is geld. Daarom bieden bij een doordachte planning en nauwkeurige coördinatie. Met hulp van een paar Handyman, onze klusjesdienst. En dat het hele jaar door is uw archief in zorgzame handen.

Meer dan enkel een verhuis bedrijf!

Buiten het professioneel verhuizen -nationaal en internationaal of van volledige kantoren is er ook de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op korte of lange termijn te bewaren of logistieke te versturen van A naar B!

Onze handige jongens kunnen ook meer dan enkel verhuizen. Wij lossen allerlei kleine klussen voor u op met een materiaal koffer en volledig uitgeruste wagen...

Meubelbewaring & Selfstore

Voor korte of lange termijn

Bij verkoop of bouw van een huis worden niet steeds de juiste termijnen gerespecteerd en dreigt de klant vroegtijdig op straat te komen staan. U bent op zoek naar tijdelijke opslag van enkele of al uw bezittingen. Anthonissen beschikt over 3.500 m2 opslagruimte. In verwarmde en goed beveiligde magazijnen worden uw goederen opgeslagen in individuele meubelboxen.

Logistiek en opslag

van Keukens tot Badkamers,
van Bureaus tot Zonnebanken


U bent een kleinhandel, groothandel of fabrikant en u hebt nood aan de diensten van een logistieke partner – of u maakt hier vandaag al gebruik van. U hebt speciale vereisten inzake opslag en distributie en bent op zoek naar een bedrijf dat u de gewenste kwaliteit levert tegen een correcte prijs? Dan kan Anthonissen u helpen.

Handige jongens

Handyman houd van klussen

Een verhuis houdt meer in dan het verplaatsen van uw inboedel van plek A naar plek B alleen. Vaak zijn er nog allerlei klusjes die moeten worden geklaard. Om ook dit meteen achter de rug te hebben, kunt u beroep doen op onze klusjesdienst Handyman. Handyman beschikt over een uitgebreide materiaalkoffer en een volledig uitgeruste servicewagen.

ONZE WERKWIJZE

Vraag een gratis offerte aan.

Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Wij komen bij u thuis langs.

Zo krijgt u altijd de beste prijs.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Volledig vrijblijvend en gratis
BOVEN