JE GEGEVENS VERGETEN?

We maken van uw verhuis een zorgeloze dag

Zo hoort een nieuwe start op een andere plek te zijn.

Als alles op wieltjes loopt is verhuizen een prettige ervaring.

Anthonissen Verhuizingen heeft als vierde generatie familiebedrijf een jarenlange ervaring. Van kleinere tot hele grote verhuizingen.

Van kelderverdieping tot volledige flatgebouwen. We kennen ons vak. Onze knowhow staat garant voor een vlotte dienstverlening en een eerlijke prijs. Iedere verhuis wordt opgevolgd door één van de zaakvoerders.  Een echt familiebedrijf met traditie.

Gratis planning en begeleiding

Uw verhuis begint uiteraard nog voor onze vrachtwagen voor uw deur komt rijden. Een efficiënt verloop vereist een goede voorbereiding. We komen dan ook gratis en vrijblijvend bij u langs om samen met u alle aspecten van de verhuis te overlopen.

Tijdens ons bezoek krijgen we ook een duidelijk beeld van wat we precies moeten overbrengen. Op die manier kunnen we precies vaststellen welke wagens, materialen en hoeveel mensen we moeten inzetten.

Op die manier voorkomen we onaangename verrassingen of struikelblokken op de dag van de verhuis zelf. We helpen u bovendien graag verder met een efficiënte verhuisplanning en waterdichte verzekeringen.

Alles netjes ingepakt

Tijd is kostbaar. Voor iedereen. Onze ervaren verhuizers kunnen u desgewenst helpen met het veilig inpakken van uw inboedel.

Al onze verhuizers zijn opgeleid door de Belgische Kamer der Verhuizers en dragen het Erkende Verhuizer logo. We hebben alle soorten verpakkingsmateriaal in voorraad.

Zijdepapier, noppenÍolie, polyesterchips, noem maar op en we hebben het bij ons. Uw porselein, kleding, schilderijen, antiek en kunstvoorwerpen zullen met de grootste zorg worden verpakt en vervoerd.

Check zeker uwVerzekering

Voor elke verhuizing is de Burgerlijke Aansprakelijkheid in de prijs inbegrepen: deze polis dekt alle schade aan het gebouw en/of derden.
De Belgische Kamer der Verhuisondernemers voorziet een beperkte aansprakelijkheid van het verhuisbedrijf bij eventuele schade aan uw huisraad of meubelen.
Daarom raden wij u steeds aan om een extra ALL-RISK verhuispolis
af te sluiten. Vraag onze vertegenwoordiger om meer details.

Onze diensten

• Demonteren en monteren van meubelen
• Gebruik van ladderlift op verschillende verdiepingen
• Professioneel laden van de verhuiswagen met gespecialiseerd verhuismateriaal (dekens, spanriemen,…)
• Aanvragen van parkeervergunning bij de politie of gemeentediensten
• Plaatsen van verkeersborden.

Speciale diensten (op aanvraag)

• Volledige inpak van de volledige inboedel: professionele inpakkers maken gebruik van de beste materialen om zo uw kostbare meubelen te beschermen tijdens hun reis naar de nieuwe woning.
• Aansluiten van verschillende elektrische materialen
• Ophangen van krronluchters, schilderijen en gordijnen
• Opkuis van uw woning (voor of na de verhuis)
• klusjesdienst

DENK ERAAN

Elke verhuis start met een goede voorbereiding, maak gebruik van onze volumeberekening en vragen en gedetailleerde prijsofferte aan

BOVEN