JE GEGEVENS VERGETEN?

U verhuist naar het buitenland?

U verhuist naar Kopenhagen of Madrid? Singapore of New York?

Anthonissen Moving en Logistics verzorgt uw verhuis van deur tot deur

Samen met onze partners en internationale agenten zorgen wij ervoor dat uw goederen vlot op hun bestemming raken. Iedere verhuis wordt opgevolgd door één van de eigenaars van het familiebedrijf zelf.

Planning en overzicht. Ook op afstand

Zonder een goede voorbereiding en planning loopt een internationale verhuis in het honderd. Iedere verhuis over de grenzen heen is bovendien steeds een nieuw verhaal. Onze traffic managers werken daarom een volledig en nauwkeurig verhuisscenario op maat voor u uit.

Ons team zorgt bijvoorbeeld voor een correcte inventarisering in de nodige vreemde talen. Per verhuis stellen we een vaste projectcoördinator aan. Hij is uw aanspreekpunt en volgt uw verhuis op de voet. Zo kan hij op ieder moment nagaan waar uw goederen zich bevinden en wanneer ze zullen aankomen.

Wereldwijde dienstverlening.

Internationaal verhuizen is geen sinecure en vergt een doorgevoerde specialisatie. Anthonissen Moving and Logistics regelt alles voor u. Uiteraard pakken we alles zorgvuldig in en zorgen we voor een veilig weg-, lucht en zeetransport zodat alles stipt op tijd zijn eindbestemming bereikt.

Onze mensen verzorgen bovendien waterdichte verzekeringen, douaneformaliteiten, in- en uitvoerdocumenten en eventuele BTW-recuperatie. Of het nu gaat over uw volledige inboedel of de verhuis van enkele dozen, we hebben steeds de beste oplossing voor u.

Veilig verpakt naar het buitenland

Bij een internationale verhuis stemmen we onze manier van verpakken af op zowel inhoud als vervoerswijze. Transport over land, over zee of in de lucht, al dan niet gecombineerd, moeten aan specifieke vereisten voldoen. Een vaste meestergast houdt toezicht op het hele proces van inpakken. Uiteraard gebruiken we enkel professioneel verpakkingsmateriaal.

Naast demontage en montage, worden uw meubels getamponneerd of verpakt in papierdekens met luchtlagen. Delicate voorwerpen zoals schilderijen en kunstwerken verpakken we in op maat gemaakte kisten voor een veilig transport. Ook al uw andere voorwerpen worden deskundig en met de grootste zorg ingepakt.

Probleemloze verscheping van voertuigen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verscheping van wagens via RORO of container.

Inpak van goederen

Anthonissen zorgt voor een team professionele inpakkers die alle huisraad inpakken en klaarmaken voor een schadevrije verhuis over land, water of lucht.

Gebruik van enkel gespecialiseerd inpakmateriaal voor alle aspecten van uw huisraad: boekendozen, hangkoffers voor kleding, matrashoezen, stoeldozen, bubbelpapier,enz…
Alles wordt gestapeld en shockvrij in de container geladen, de container wordt dan verzegeld tot aankomst.

Altijd primaVerzekerd!

Een internationale verhuis is een grootscheepse organisatie. Het is daarom erg belangrijk dat u goed verzekerd bent. Wij bieden u een all-riskverzekering aan, wereldwijd geldend met verzekeringscertificaten rechtstreeks uitgeschreven bij de klant. Deze verzekering biedt een wereldwijde dekking en een "surveyor"- netwerk van experts in alle grote steden.

Onze diensten

• GRATIS prijsofferte aan huis: onze ervaren vertegenwoordigers overlopen met u alle aspecten van een verhuis over land, zee of lucht.
• Afsluiten van een “waterdichte” verzekeringspolis
• Volledige zeewaardige inpak van al uw huisraad en meubelen gebruik makend van gespecialiseerde materialen.
• Alle onderdelen worden voorzien van een sticker en geïnventariseerd (= verplicht voor douane)
• Afhandelen van alle nodige formaliteiten omtrent douane en veiligheid voor import en export.
• Transport over de weg, via water of door de lucht.
• Afhalen en uitleveren van uw goederen door een van onze partners over heel de wereld.

Speciale diensten (op aanvraag)

• Uitpak en verwijderen van inpakmateriaal bij aankomst in het buitenland
• Transport van uw wagen
• Montage van meubelen
• Uitleveren op meerdere adressen
• Verhuizen van uw voertuig
• Opslag van uw goederen
• Fumigatie van uw container: in sommige landen zoals Australië«, Verenigde Staten en Canada is het verplicht om import containers te fumigeren ter bescherming van bepaalde ecosystemen.

Trekt u binnenkort naar het buitenland?

Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

BOVEN